Skip to main content

Avís legal

1. Informació Legal

A continuació, es proporciona la informació legal requerida per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic:

Nom del Lloc Web: Anson
URL: anson.cat
Titular: Associació Cultural BONAVENTURA ANSON
Domicili Social: C/ del Nord, 20, 17242 Quart - Girona

2. Contacte

Podeu contactar amb nosaltres mitjançant la següent informació de contacte:

Correu Electrònic: [Adreça de Correu Electrònic]
Telèfon: [Número de Telèfon]

3. Propietat Intel·lectual i Drets d'Autor

El contingut d'aquest lloc web, incloses les imatges, textos, gràfics i altres materials, està protegit per drets d'autor i altres lleis de propietat intel·lectual. Qualsevol ús no autoritzat dels materials d'aquest lloc web pot violar els drets de propietat intel·lectual.

4. Exclusió de Responsabilitat

Tot i que fem tots els esforços per proporcionar informació precisa i actualitzada a través d'aquest lloc web, no podem garantir la seva exactitud. No assumeixem cap responsabilitat per qualsevol pèrdua o dany que pugui resultar de l'ús de la informació continguda en aquest lloc web.

5. Enllaços a Tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. No ens fem responsables del contingut o les pràctiques de privacitat d'aquests llocs web. L'accés a aquests llocs es fa sota la vostra pròpia responsabilitat.

6. Llei Aplicable i Jurisdicció

Aquest avís legal es regeix per les lleis d'Espanya. Qualsevol controvèrsia que es derivi de l'ús d'aquest lloc web es sotmetrà a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de Girona.

7. Canvis en l'Avís Legal

Aquest avís legal pot ser modificat sense previ avís. Qualsevol canvi serà publicat en aquest lloc web.